Известие

Collapse
No announcement yet.

Хиляда и един проблема....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми по дефалт на тоя въпрос тука се отговаря с дебитомер, иначе мое и друго да е....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

извинявам се за простичкия въпрос, но турбото ми с променлива геометрия ли е и ако е, възможно ли е ако е зацапана геометрията да ги прави тези мизерии със забиването ?
      Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Първоначално публикувано от GoPlay Покажи съобщение
        Значи кода на двг по италианския талон е AR32501 KAT Бургас вече казах какъв ми написаха аз с очите си виждам двигател 2.4жтд под капака на колата обяснявам си това или с пренабити номера или със сменен блок. Утре като се върна от технотеста ще пиша какво е станало. А момчета да ви попитам по проблем 1 какво ще ми кажете?
        Как ще сложиш 4 цилиндров блок от Мареа на мястото на 5 цилиндров?
        По-лесна ще е конверсията да сложиш V12 от Бугати, в коша на 145
        Пак казвам, ако виждаш 5 цилиндъра и този номер 186А6000, значи че някой е правил магарии
        По-добре се отървавай от колата докато е време. Върни се при търговеца и му кажи да ти връща парите, защото има проблем в мотора и КАТ не искат да го регистрират.
        И без това има още над 1000 лв. да наливаш по нея.
        След това отиди и си купи кола, която преди това да мине през някой сервиз, в който малко или много разбира от коли.
        sigpic

Comment

Колата немога да я върна ще си сърбам попарата в крайна сметка ще карам 2.4жтд, а в талона ще пише 1.9жтд пак съм на кирийка...
          Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Колата немога да я върна ще си сърбам попарата в крайна сметка ще карам 2.4жтд, а в талона ще пише 1.9жтд пак съм на кирийка...
            Супер радвай се тогава. Ще плащаш по евтина гражданска
            Пък и щом са я регистрилали няма проблем. Ако беше обявена за открадната, щяха да ти я вземат веднага.
            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

А като ти потрябват някакви части за двигателя като ремъци ролки дебитомери термостати ако не знаеш точно кой е модела на двигателя може да имаш и проблем с намирането на резервни части затова поне за себе си трябва да си изясниш кой е модела и номера на двигателя.
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Направи една снимка на мотора ако можеш че ми стана още по интересно.
                sigpic
                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Абе ей сега след няколко часа ще го видим какъв е точно айде пожелавам си лек път ... Шумен ай коминг...

Comment

Абе ей сега след няколко часа ще го видим какъв е точно айде пожелавам си лек път ... Шумен ай коминг...
                    Колега, не искам да те отчайвам но си влезнал в страшен филм
                    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                    Lancia Ypsilon '02

Comment

и аз съм тръгнал да се оплаквам от моята.съчувствам ти колега.аман от мошенници вече.дано всичко да е наред и да и се радваш.макар,че то като гледам за наред нищо не е останало.наистина си се вкарал в ужасно приключение
                      Last edited by saint78; d.m.y г., 10:16.
                      sigpic
                      156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

Да се смея ли, да плача ли.... нищо сменяно няма по колата.. тоя сладур на канала в КАТ е преписал грешно кода на мотора 186**** а то пишело 185*** - мотора си ми е точно този коjто си е по документи е поне си направих разходка до Шумен...

Comment

много се радвам колега,че всичко е наред.дано и другите неща да се оправят и да и се радваш много на красавицата.много безаварийни километри и само да те радва от тук нататък.
                          sigpic
                          156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

Да се смея ли, да плача ли.... нищо сменяно няма по колата.. тоя сладур на канала в КАТ е преписал грешно кода на мотора 186**** а то пишело 185*** - мотора си ми е точно този коjто си е по документи е поне си направих разходка до Шумен...
                            Какво нещо,един отнесен служител и в какви приключения може да те хвърли
                            TIPO 2.0 91g.
                            PUNTO 1.2 04 g.
                            156 1.8 TS 00g

Comment

Станалото станало в понеделник-вторник идват новите номера в КАТ до тогава съм на транзитни...
                              А някой може ли да ми обясни какво се опитва да ми каже тази червена лампичка в оборотомера?

Comment

Станалото станало в понеделник-вторник идват новите номера в КАТ до тогава съм на транзитни...
                                А някой може ли да ми обясни какво се опитва да ми каже тази червена лампичка в оборотомера?
                                Имаш изгоряла крушка - я по външните, я по вътрешните светлини. Затова ти сигнализира тази лампичка.
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X